Help ons het ultieme maaltijdbedrijf op te bouwen

Bij Deliveroo transformeren we de manier waarop mensen denken over eten.

Wanneer je aan Deliveroo denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan lekker eten dat binnen een halfuur bij je voor de deur staat. Geweldig toch? Maar achter de schermen, daar vind je het echte verhaal. Een verhaal van sterke groei, enorme uitdagingen en een fantastische kans die voor ons ligt. Een verhaal dat jij kunt helpen vormgeven.

We willen het ultieme maaltijdbedrijf zijn: de app die je er bij elke lekkere trek bij pakt. We bieden mensen grenzeloze toegang tot verschillende keukens en restaurants, maken van koken een feestje en bieden mensen de vrijheid om te eten wat ze willen, wanneer ze willen, waar ze willen.

Inmiddels zes jaar verder zijn we actief in 13 markten met meer dan 60.000 riders die bestellingen van 80.000 restaurants in meer dan 500 steden wereldwijd bezorgen.

Zoek vacatures

Maak kennis met een aantal van onze teams

We zijn een klein team met een hele grote impact, op zoek naar antwoorden op de meest interessante vragen. We bewegen snel, zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Hier is wat een aantal van onze teams erover te zeggen hebben.

Maak kennis met het Data Science-team

Maak kennis met het Engineering-team

Maak kennis met het Marketing-team

Maak kennis met het Operations-team

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over deze enorme kans en dat je samen met ons dit ongelooflijke avontuur wilt meemaken.

Waarom werken bij Deliveroo?

1.Los uitdagende problemen op.

We zijn niet alleen een app. We lossen complexe problemen op voor klanten, riders en restaurants.

2.Geweldig idee? Breng het tot leven.

De ideeën van vandaag zijn de projecten van morgen. Bij Deliveroo is iedereen een ondernemer.

3.Jij ook een stukje.

We willen je eigenaar laten voelen, dus dat maken we je ook. Iedereen bij Deliveroo heeft een aandeel.

4.Snelgroeiend bedrijf.

We zijn een van 's werelds snelst groeiende bedrijven, met een groei van meer dan 100% in het afgelopen jaar.

5.Diversiteit helpt ons winnen.

Wij begrijpen dat diverse teams de beste teams zijn. We willen dat onze teams net zo divers zijn als de riders, de restaurants en de klanten die we bedienen

Huidige vacatures

Niet gevonden wat je zocht? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dus je mag zeker de stoute schoenen aantrekken en contact opnemen met ons wervingsteam via careers@deliveroo.co.uk

Een bericht voor recruiters: we zijn erg blij met onze huidige recruiters en reageren daarom niet op koude acquisitie via telefoon of e-mail. Bedankt voor de interesse!